Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
份工做左一年,今日先第一次請病假係屋企....
Quote:原帖由 shing630 於 2007-1-6 15:10 發表

一種食療.正常人炒菜都用薑起鑊.驅寒氣.蒸魚驅腥味.

添丁薑醋~ 正 !

薑水似乎冇薑茶咁值租囉~:lol

我唔明白薑水同薑茶到底點分別?都係用水煲出來,何來茶水之分?唔該shing爸爸教嚇我......:hate

你最近好嗎?講d信教之後嘅心境轉變俾我聽嚇......信教之後,放假時係咪多左好多細藝?:dance
Reply
Quote:原帖由 slowsnow 於 2007-1-21 13:44 發表

我唔明白薑水同薑茶到底點分別?都係用水煲出來,何來茶水之分?唔該shing爸爸教嚇我......:hate

你最近好嗎?講d信教之後嘅心境轉變俾我聽嚇......信教之後,放假時係咪多左好多細藝?:dance

薑水同薑茶到底點分別?係名稱.茶比水貴重些.:lol 歪理嚟架.但話請你飲茶妳會開心過話請妳飲水的.所以奸商就要收茶芥錢囉.:lol

最近都幾好.信教之後.心境變得平靜些.但有時會有衝擊.見到不公平的事.都會火上腦.Angry 知到仇人有病.未能為佢祈禱.但冇開心到跳舞.:dance

係呢.有冇叫貓貓佢地過嚟呀?

妳要小心身體呀~天氣凍.飲杯薑茶暖下身啦.各位網友都係呀.

又要返工啦.886
Reply
Quote:原帖由 行運超人 於 2007-1-20 23:10 發表

我無啦開個網都係因為友誼叫到架咋:handshake
一定要珍惜友誼.:handshake

既然係好朋友.就要包容,諒解,寬恕.雖然被好朋友傷害係最痛心.Sad
Reply
Quote:原帖由 shing630 於 2007-1-28 21:35 發表

一定要珍惜友誼.:handshake

既然係好朋友.就要包容,諒解,寬恕.雖然被好朋友傷害係最痛心.Sad
[font=黑體]係啊~~~你睇到我E家, 就知到條粉皮城府係幾0甘深Angry [/font]
Reply
左右難為, 唉Sad
Reply
Quote:原帖由 hato 於 2007-1-29 22:58 發表
左右難為, 唉Sad
[font=標楷體]係啊~~~我都好為難阿﹐我最近遇上民主老千[/font]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)