www.forum4hk.com 一個香港只得一個支持言論自由香港論壇討論區一個多元化眾合論壇, 支持言論自由香港論壇討論區-
Just say HI - Printable Version

+- www.forum4hk.com 一個香港只得一個支持言論自由香港論壇討論區一個多元化眾合論壇, 支持言論自由香港論壇討論區- (https://forum4hk.com)
+-- Forum: 百科文化 (https://forum4hk.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: 影我心情 (https://forum4hk.com/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Thread: Just say HI (/showthread.php?tid=6606)

Pages: 1 2 3

Just say HI - fototak - 05-23-2009

:a21新來嘅,大家好!

回復 1# 的帖子 - 大頭民 - 05-24-2009

歡迎 歡迎 多多貼相Confusedalut Confusedalut Confusedalut

- 亞王 - 05-24-2009

Quote:原帖由 大頭民 於 2009-5-24 08:25 發表 [Image: back.gif]
歡迎 歡迎 多多貼相Confusedalut Confusedalut Confusedalut
民哥....多謝你歡迎....等我介紹....佢叫得哥仔...係好好玩..佢係我叫佢來捧場的。

[quote]原帖由 亞王 於 2009-5-24 09:43 發表 [Image: back.gif]

民哥.....我隻貓頭鷹正唔正呀!初次練習;請勿見笑喎!

Quote:原帖由 何老大 於 2009-5-24 11:53 發表 [Image: back.gif]
[quote]原帖由 何老大 於 2009-5-24 11:46 發表 [Image: back.gif]
支持老抽,我也上一張献丑

丹東中韓邊境鴨綠江斷橋

嬉........嬉..........鴨藍江係唔係呵..............多謝《九巴攝影會第一界會長何老大》捧場!老大上多些相來給大家分享嘛!

假野 - fototak - 05-24-2009

老大D色,假到出汁,太數碼味。

- 大頭民 - 05-24-2009

歡迎各位大師,

不過老抽唔見左 找到佢就叫佢翻來住持大局 :a20 :a20 :a20

- 老抽 - 05-24-2009

計我話
敢放得出來就是有勇氣讓大家公評了
難得有個平台可以共容學習ing

- 巴士佬奔波 - 05-25-2009

Quote:原帖由 大頭民 於 2009-5-25 01:19 發表 [Image: back.gif]
歡迎各位大師,

不過老抽唔見左 找到佢就叫佢翻來住持大局 :a20 :a20 :a20
相信老抽在深圳醉倒認5到路回港:a14 :a37

- 老抽 - 05-25-2009

Quote:原帖由 巴士佬奔波 於 2009-5-25 09:05 發表 [Image: back.gif]

相信老抽在深圳醉倒認5到路回港:a14 :a37
古來聖賢皆寂寞:a17