Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
情愛現接龍
Quote:原帖由 hato 於 2006-12-30 23:50 發表

去過的地方,留著你我的回憶:lol   
憶君成狂:victory:
Reply
Quote:原帖由 行運超人 於 2006-12-31 00:06 發表

憶君成狂:victory:

狂戀熱愛於秋山葉舞時...

超人大大要四字以上,之前我都不察;P

Reply
Quote:原帖由 海雲間 於 2006-12-31 00:16 發表

狂戀熱愛於秋山葉舞時...

超人大大要四字以上,之前我都不察;P
搭錯線添sorry海大人,

時時思君夢中見
Reply
Quote:原帖由 行運超人 於 2006-12-31 00:25 發表

搭錯線添sorry海大人,

時時思君夢中見
見君若有所思, 心中惦念著誰?:hate
Reply
Quote:原帖由 hato 於 2006-12-31 00:37 發表

見君若有所思, 心中惦念著誰?:hate

誰明浪子心??唉~~~不說也罷..不說也罷
見君時思君..別君時念君...都盡是折人摧心.......Big Grin
Reply
Quote:原帖由 海雲間 於 2006-12-31 00:59 發表

誰明浪子心??唉~~~不說也罷..不說也罷
見君時思君..別君時念君...都盡是折人摧心.......Big Grin
心兩牽, 萬裡阻隔相思愛莫變 .....;P

Reply
Quote:原帖由 hato 於 2006-12-31 22:47 發表

心兩牽, 萬裡阻隔相思愛莫變 .....;P

變磐化石,蒼生上浮雲下的一縷情癡.

用呢首歌會出賣年齡秘密:lol
Reply
Quote:原帖由 海雲間 於 2007-1-1 23:04 發表

變磐化石,蒼生上浮雲下的一縷情癡.

用呢首歌會出賣年齡秘密:lol
(唔識呢隻歌, 所以仍是秘密 ;P )

癡情原是惱人的意外, 剛停住它卻又來:dance

Reply
Quote:原帖由 rain 於 2007-1-1 23:59 發表

(唔識呢隻歌, 所以仍是秘密 ;P )

癡情原是惱人的意外, 剛停住它卻又來:dance

來時艱難別亦難,地震影響確心煩.
 情牽一線靠光纖,網絡擠塞叫連天.
 苦煞電車男女怨,往還只靠心連線.
 惱人卻是維修船,出師未捷身軀折.
 無奈須多等幾天,一夕無眠淚漣漣.
 鴻雁心聲無處託,芳蹤渺渺悵茫然.
 抿唇怨懟問蒼天,蒼天可憐見?
 玄宗再世亦愁燃,再譜長恨篇.....

(呢d歌我未出世,係近年買精選碟先知道係歌詞):lol

Reply
Quote:原帖由 海雲間 於 2007-1-2 01:25 發表

來時艱難別亦難,地震影響確心煩.
 情牽一線靠光纖,網絡擠塞叫連天.
 苦煞電車男女怨,往還只靠心連線.
 惱人卻是維修船,出師未捷身軀折.
 無奈須多等幾天,一夕無眠淚漣漣.
 鴻雁心聲無處託,芳蹤渺渺帳茫然.
 抿唇怨懟問蒼天,蒼天可憐見?
 玄宗再世亦愁燃,再譜長恨篇.....

...
海兄有文采有心思:victory:, 難得! :beer
翩翩起舞, 相擁在雨裡, 雨是雲兒喜悅的淚...:446

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)