Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
~每周溫馨~
各位網友.天氣開始涼啦.小心身體.:handshake
Reply
呢度係yahoo貓科類吹水私家樂園...希望有心人通知有關貓類黎呢度集合...;P

Reply
:lol ~~~我地從Yahoo被人趕去跌CUT﹐再去癡線癲﹐終於建立起香港論壇﹐不知B嫂最近點呢:hate
Reply
Quote:原帖由 shing630 於 2006-12-9 21:01 發表
各位網友.天氣開始涼啦.小心身體.:handshake
thanks, 12月來說唔算凍, 聖誕節可能唔夠氣氛;P
Reply
*☆∵ ▁▂▄▂▁.★
∴★◢▓▓▓▓▓◣* ☆.
☆◢▓▓▓▓▓▓▓◣.∴
◢■◤▓▓▓▓▓◥▓◣.,*
◥◤∴▓▓▓▓▓.◥◤∵! ☆

天氣冷了.送你們一件毛衣.小心別著涼了~
Reply
Quote:原帖由 shing630 於 2006-12-22 09:49 發表
*☆∵ ▁▂▄▂▁.★

仲要記得茶番d lotion
Reply
天寒地凍, 一家人打邊爐亦不錯呀;P
Reply
Quote:原帖由 rain 於 2006-12-23 22:30 發表
天寒地凍, 一家人打邊爐亦不錯呀;P
直情溫馨到入心呀~:dance
Reply
Quote:原帖由 shing630 於 2006-12-22 09:49 發表
*☆∵ ▁▂▄▂▁.★

shing你而家咁叻呀?件3 3 好令呀.....

Merry X'Mas shing
Reply
Quote:原帖由 slowsnow 於 2006-12-25 01:42 發表

shing你而家咁叻呀?件3 3 好令呀.....

Merry X'Mas shing
slowsnow見返妳.是一件最好的聖誕禮物~:dance :dance

我在11月12日已決志.相信主耶穌基督.妳放心.不會係邪教.

妳去邀請貓貓到來一齊開個"聽歌,閒談,樂趣多"的聊天版好嗎?我同火兄提過這概念.叫齊其他網友過來.離開那個又眼冤.又嘔血嘅抹黑區啦,

祝各位聖誕快樂.新年進步.身體健康~

:dance :dance :dance
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)